Pas over drie jaar zal in Lierop de volgende Passie te zien zijn. Vooral de belasting van de deelnemers maar ook de opzet waarvoor gekozen wordt zijn de redenen om het evenement vooral ‘exclusief’ te houden. Dit zal ook in de toekomst zo zijn. Lierop mag dan wel te boek staan als muzikaal dorp, het is echter niet groot genoeg om te kunnen putten uit een oneindig aantal muzikanten en zangtalenten. En daar is niks mis mee. Nieuwe talenten kunnen zich in Lierop over het algemeen wel blijven etaleren, zoals bijvoorbeeld bij Lierop Live, maar ook bij de Passie. Maar alles met mate.

Voor de Passie die op 22, 23 en 24 maart plaatsvindt hebben de deelnemers naast de normale repetities ook nog twee volle repetitiedagen op zaterdag 10 en 17 maart waarna in de week van de Passie alles afgestemd zal worden in de kerk.
Alle betrokkenen staan te popelen om het verhaal dan op passende wijze neer te zetten voor meer dan 1000 belangstellenden.

Alleen voor donderdag 22 maart zijn er nog enkele kaartjes te verkrijgen bij de SPAR Lierop of online via http://bit.ly/2FcE9SJ.
.