Onderstaand bericht kregen we van Stef Kornuijt…

“Deze dagen mag je weer gaan stemmen! Als nummer 2 van de gemeenschapslijst hoop ik komende vier jaar een stem voor jonge mensen te kunnen zijn en een nieuw perspectief in de raad te brengen.

Maar voor mij ook minstens zo belangrijk is dat er de komende vier jaar ook weer een sterk Lierops geluid komt in de raad, dat ontbreekt sinds het stoppen van de Lieropse Lijst. Ik wil daar mijn steentje in bij gaan dragen komende jaren. Qua kundigheid heb ik nog een lange weg te gaan om de raadsleden van destijds te evenaren, maar hopelijk maakt mijn enthousiasme daarin een hoop goed.

Er liggen grote opgaves hier in Lierop, die we bijna allemaal wel kennen inmiddels. Met ze blijven benoemen komen we nog niks verder, het is tijd voor actie. Mijn streven is om over vier jaar de communicatie tussen gemeente en burger voldoende te hebben verbeterd, een oplossing voor het doorgaand verkeer te hebben gevonden en te zien dat er gestart is met nieuwbouw op het recent aangekochte stuk grond tussen Berkeindje en de Vaarsehoefweg. Maar voor dit alles heb ik natuurlijk wel jouw stem nodig! Laat je stem voor Lierop niet verloren gaan en ga stemmen komende week. Stem op een kandidaat die zich inzet voor een leefbaar en toekomstbestendig Lierop!

Gewoon Doen!”
Stef Kornuijt
Lijst 1 Gemeenschapslijst
Nummer 2