Van de PR van de Kaauw Voetjes kregen wij onderstaand bericht…

Afgelopen zaterdag 25 november vond het prinsentreffen plaats in onze residentie Nellie van Oosterhout. Deze avond werd op een super leuke manier gepresenteerd door Nick en Simon (Stijn Hesius en Bert van Lieshout).

De meest grijze leden van de Raad van Elf van alle carnavalsverenigingen van groot Someren namen deel in de jury. Het spel begon met het stellen van vragen over de Prinsen waarna zij respectievelijk de emmers, voorzien van foto’s van de prinsen, in de juiste volgorde moesten stapelen. Vervolgens moesten de Prinsessen het logo van een willekeurig geselecteerde CV op het gezicht van de adjudant schminken. Echter, de jury beoordeelde met dit spel enkel de ‘achterkant’ van de Prinsessen waarbij Prinses Dorien van de Meerpoel het beste uit de bus kwam!

Het spel werd vervolgd met het gooien van zandzakken zo dicht mogelijk bij de ‘klumpkes’ en tenslotte werd er afgesloten met spijker slaan.

Uiteindelijk kwam het Prinsenpaar van de Meerpoel, Prins Niels en Prinses Dorien als sterkste naar voren en namen zij de bokaal mee naar het Meerpoelland.

De avond werd helemaal compleet gemaakt met muzikaal genot van alle blaaskapellen. Het Prinsentreffen was dit jaar een groot succes!

Zie voor de foto’s op onze site www.kaauwvoetjes.nl