Carnaval 2019 heeft in Lierop bij de Kaauw Voetjes een nieuwe opzet gekregen. Een van de aanpassingen is dat de receptie van de grote Prins vanaf dit jaar op zaterdagavond in plaats van zondagmiddag wordt gehouden. Bovendien zal het gebruikelijke carnavalsgeweld van de carnavalsverenigingen dit jaar iets minder zijn waardoor er voldoende tijd zal zijn voor een andere feestelijke invulling en natuurlijk voor het feliciteren van het Prinsenpaar.

Iedereen is van harte uitgenodigd om er op deze gezellige avond bij te zijn.

Prins Jan is 37 jaar, getrouwd met Rina van Lieshout–Hurkmans en vader van 3 kinderen (Jan (8), Tim (6) en Ries (3). Hij is woonachtig in de langste buurt van Lierop: De Frank van den Hoge Lijedijk (tot Oeijenbraak) en is mede-eigenaar van Advertize Totaal Reclame (www.advertizereclame.nl). Hij is voetballer bij Lierop 5, jeugdleider bij JO-9, bestuurslid van de Stichting Evenementen met Passie en drummer in de Passie-band. Hij gaat graag met vrienden een gezellig potje bier drinken, is Lid van het Gele Gilde, Lid van Sjoelclub ‘Scheuft ‘m ‘r mer in’ en verder sport hij bij FysioFit ten Bokum in Someren. Hij is zoon van ex-prins Jan d’n twidde (1992) en Ine van Lieshout-Wijnen en is de jongste broer van Ralf en Niels van Lieshout.
Prinses Rina is in 1994 jeugdprinses geweest en is dochter van Rinus Hurkmans † en Nel Hurkmans-Snijders. Prinses Rina is zus van Peter, Wilma en Gerry Hurkmans en is lid van de Koepelbloazers.

De Lijfspreuk van de Prins:
Geniet van het Lève, geniet van d’n dag.
Vier carnaval groots, niks moet en alles mag!