Na de drukke receptie van de ‘grote’ Prins, afgelopen zaterdagavond, was het ook zondagmiddag weer bijzonder druk en gezellig bij de receptie van Jeugdprinses Sophie. Op hetzelfde podium stond nu Sophie te stralen met haar adjudant Gijs en haar Raad van Elf nadat die haar gefeliciteerd hadden. Daarna was het de beurt aan Prins Thijs d’n uurste en zijn Prinses Mharaia met natuurlijk ook adjudant Bert en Manon. Prins Thijs gaf aan zin te hebben in de battle met Prinses Sophie en de Jeugdraad op dinsdag met carnaval. Hij gaat er écht voor in training beloofde hij. Ook zijn raad met hun dames sloten zich bij hem aan om Sophie te feliciteren.
Daarna kwam SLAP (de Stichting Lieropse Aauw Prinsen). Ook hier wordt van de oude Prins – dus in dit geval Jan IV – verwacht dat hij een woordje doet en ’n kado aanbiedt aan de nieuwe Jeugdhoogheid. In dit geval werd het een verrassende ‘rap’ over (Sophie) van de Zande.
De familie van de Zanden en van Gastel, onder leiding van opa Jan, zongen het toepasselijke vrolijke liedje ‘Sophietje’.
Ook de Felicitéstraat en achterland waren met velen aanwezig om hun lied te zingen en hun felicitaties uit te brengen. Pastoor Jan is er ook bij de jeugdrecepties altijd bij zoals ook Ferd met zijn appels.
De vriendengroep van papa Marcel kon nog net optreden en feliciteren voordat de Pompers alweer met de hele vereniging binnenkwamen om hun felicitaties uit te brengen, deze keer voor de Jeugdprinses. Dit alles weer onder de klanken van het inmiddels ook in Lierop bekend klinkende Pomperlied.
Een jeugdgroep van Démarrage zette – aangemoedigd door de vele aanwezigen – hun ‘beste beentjes voor’ in hun dansact, waarna het de beurt was aan de jeugd van de Houtse Kluppels die gelukkig altijd contact zijn blijven houden met de Kaaw Voetjes. De meeste Koepelbloazers kenden het Houtse Kluppelslied nog steeds! 
Ook de Meerpoel is altijd trouwe gast op de recepties bij de Kaauw Voetjes. Zij sloten maar al te graag aan bij het feest dat na afloop van de receptie losbarstte onder de klanken van de Koepelbloazers – die ook nog een serenade brachten aan Sophie – en Djee Danny Malta die de boel flink op z’n kop zette.

Zie alvast enkele foto’s hieronder van Peter Maas.
Er is met de Kaauw Voetjes afgesproken dat alle foto’s zo snel mogelijk te zien zullen zijn op de website van de Kaauw Voetjes.

Zie ook de foto’s die Rob Fritsen (Siris) maakte.