Er is volop gegist naar de betekenis van het ‘Save the Date’ kaartje dat enkele weken geleden in de Lieropse brievenbussen werd gevonden. De afgelopen week werd het steeds duidelijker dat dit over de verjaardag van Nirwana gaat.Inmiddels heeft Nirwana onderstaande gegevens bekend gemaakt…

Op 3, 4 & 5 april 2020 heten we iedereen van harte welkom om samen met ons 50 jaar Nirwana te vieren. We zijn het gehele weekend geopend en hebben een prachtig programma hiervoor klaar staan.
We beginnen op vrijdag 3 april met de Nirwana top 50. Welke artiesten definiëren jouw Nirwana tijd. Iedereen kan van te voren zijn of haar top 3 opgeven van artiesten die in Nirwana of op het Nirwana Tuinfeest hebben gespeeld.  Op vrijdag 3 april zullen de Nirwana dj’s, die je jaren lang van fantastische platen hebben laten genieten, de top 50 van deze artiesten laten horen.
Op zaterdag 4 april gaan we door met een avond vol live muziek. Tijdens deze avond kun je genieten van de Lieropse muzikanten die jarenlang ons podium hebben bespeeld. Naast Lieropse helden hebben we om deze avond af te sluiten ook Nationale helden gestrikt, maar daar later meer over.
Om ons feestweekend af te sluiten hebben we op zondag 5 april een familiedag. Op deze dag is iedereen welkom van jong tot oud. We hebben van alles op het programma staan, maar dat zal later bekend worden.

Al met al dus genoeg reden om 1, 2 of misschien wel 3 dagen naar Nirwana te komen. Dus ‘Save the Date’ en kom op 3, 4 & 5 april samen met ons het 50 jarig bestaan van Nirwana vieren!