In de halve finale van de strijd om de Roman Techno Cup behaalde Daan’s een krappe en zwaar bevochten zege op Topparty. In de 5e minuut kwam Daan’s op 0-1. Topparty gaf geen krimp en in de 14e minuut maakte Ralf van de Laar er 1-1 van door na een prima aanval hun doelman met een lobje te kloppen. In deze spannende wedstrijd kregen beide teams mogelijkheden tot scoren. Met nog 3 minuten voor de boeg schoot Maarten Werts vanuit de draai de winnende treffer voor Daan’s binnen, 1-2.

Willem Hurkmans opende in de 2e minuut al de score tegen Rehband door uit de draai raak te schieten, 1-0. Ruim 10 minuten wist Hurkmans stand te houden tegen de aanvallen van Rehband. Maar na een hattrick tussen de 13e en 22e minuut was het verzet van Hurkmans voor een groot gedeelte gebroken, 1-3. Het werd uiteindelijk nog 1-6 voor Rehband.