In de zaalvoetbalcompetitie werkte doelman Jelle Welten van Jagershuis in de 7e minuut ongelukkig een schot van Devi Fondon in zijn eigen doel, 0-1. Dit was het eerste doelpunt van het halve dozijn dat Jagershuis kreeg te verwerken. Geert Raijmakers(2x), Niels Schweren en Devi Fondon waren de doelpuntenmakers voor Berkvens, 0-6.

Lang duurde het voordat er werd gescoord bij Egelantier – Hurkmans. In de 23e minuut rondde Ralf Hurkmans de eerste geslaagde combinatie van de wedstrijd keurig af, 0-1. Vijf minuten later punterde hij de 0-2 binnen. In de slotminuut maakte Eric Bernards er nog 1-2 van.

Van Heugten won zijn eerste wedstrijd van dit seizoen. Jeuken kon dit niet voorkomen. Harry Maas bracht vHeugten in de 3e en 11e minuut op een 2-0 voorsprong. In de 21e minuut maakte Ralph Bekx met een intikkertje de 3-0 voor vHeugten. Na een van de weinige vloeiende combinaties maakte Jeroen Driessen in de 27e minuut de eretreffer voor Jeuken, 3-1.