De drie Passievragen die afgelopen weken op slapoline en Facebook waren te lezen werden in ’n eindsprint gewonnen door René Manders.

Hij wist de drie vragen het beste te beantwoorden en kan twee kaartjes tegemoet zien.
Uitleg van de vragen…

Vraag 1: Het nummer dat de apostelen aan het repeteren waren was Leef van Han van Eijk. Het nummer stond ooit op nummer 1 in de Nederlandse Top 50 en is gebruikt als leader van Big Brother.

In vraag 2 zochten we naar het aantal Passielogo’s die te zien waren in de foto’s van de Passie-editie van 2016. Wij telden er 28.

In vraag 3 waren we op zoek naar de namen van een drietal Passiespelers.

In het eerste deel van de vraag zochten we Piet van Oosterhout die in de vorige editie Petrus speelde. Hij ‘speelt’ nu de hoge functie als Prins Piet de 4e van de Kaauw voetjes.

De ’topper’ die in zijn vrije tijd ook aquamanager (waterzakdrager) is uit het tweede deel van de vraag is Stijn Hesius.

In het derde deel van de vraag – ‘Hij’ lijkt wel wat op Jezus maar is ’t niet! Zijn voorganger had minder haar. Over wie hebben we ‘t? – zochten we natuurlijk naar Mari Maas die nu de rol van Judas speelt, de rol die Leon Verstappen in de vorige editie had.

Iedereen die meegespeeld heeft bedankt voor het insturen.

Zie trailer