Eric Hesius stuurde ons namens A Capella onderstaand bericht…

“Mannenkoor a Capella presenteert op zondag 19 december om 20.00 uur in de Koepelkerk LEVENSLICHT. Een concert wat niet is te vergelijken met een traditioneel kerstconcert.

De ingrediënten van dit unieke concert bevatten een kerstverhaal, verteld door Sandra de Vreede, met een duidelijke boodschap, verrassende solisten binnen het koor, verrassende soliste, Marly Minten, buiten het koor en een speciaal voor dit concert samengesteld koper ensemble.

Kortom, redenen genoeg om op zondagavond 19 december plaats te nemen in de banken van onze sfeervol aangeklede Koepelkerk.

In deze voor mannenkoor a Capella vertrouwde omgeving, willen zij hun muzikaliteit met vol enthousiasme presenteren aan het grote publiek. Het repertoire dat zij op die avond ten gehore brengen is veelzijdig. Traditioneel, authentiek, vermengd met hedendaagse popsongs. Dit alles onder bezielende leiding van onze dirigente Marion van Eijk.

Nieuwsgierig??!! Kom kijken en luisteren naar mannenkoor a Capella en geniet met volle teugen van LEVENSLICHT.

Entree is gratis maar dit concert kun je alleen bijwonen mét verplichte vertoning van een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs”.