In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie werd Tijn van den Tillaar de man van de wedstrijd voor Van Zoggel 1. De jongste speler van de competitie schoot tegen Van Gennip 5 keer raak in deze sportieve wedstrijd. Het werd uiteindelijk 5-8 voor Van Zoggel 1. Voor van Gennip scoorden Tim van Lieshout (2x), Kevin Geerts (2x) en doelman Bart van Lierop. De overige doelpunten van Van Zoggel werden gemaakt door Wesley Maas, Stefan Maas en Jacky Janssen, 5-8.

Binnen 14 minuten stond Jagershuis met 8-0 voor tegen een onvoorstelbaar zwak spelend Loomans. In het 2e gedeelte van de wedstrijd herstelde Loomans zich wat en schoot Chris van Eijk in de 16e en 18e minuut raak. De 9e treffer van Jagershuis kwam tot stand door een ongelukkig eigen doelpunt van doelman Davy Linders. De overige 8 doelpunten van Jagershuis komen op naam van Rik Duijmelinck (4x), Thijs van Heugten, Jan van Lierop (2x) en een eigen doelpunt van Gerwin Huijerjans, 9-2.

In de 2e klasse hielden Centraal en het Zunneke elkaar in de beginfase goed in evenwicht. Tussen de 10e en 22e minuut liep Centraal daarna uit tot een 4-0 voorsprong. In de 26e minuut redde Mathijs Peters de eer voor het Zunneke door uit een bijna onmogelijke hoek raak te schieten. Centraal scoorde hierna nog een keertje en won met 5-1. Frank van de Laar (2x), Rudi van der Wallen, Mark van Oosterwijk en Roy Bukkems maakten de doelpunten.

In de 1e minuut kwam Educontract op 1-0 nadat Axel van den Biggelaar een blunder in de achterhoede van Uncle Buck had afgestraft. In dezelfde minuut schoot Islam Elsayyad de gelijkmaker binnen, 1-1. Uit de rebound schoot Junis Mahmoud in de 10e minuut Uncle Buck naar de leiding, 1-2. Educontract kwam weer op gelijke hoogte na het benutten van een strafschop door Rens Hurkmans. Meer doelpunten vielen er niet, 2-2.