In de zaalvoetbalcompetitie liep het Jagershuis in de hoofdklasse tegen een flinke 9-2 nederlaag op tegen Bij Guus&Willem. In de 20e minuut stond het al 5-0. Rob van der Sluijs schoot 2x raak voor Jagershuis. Voor Bij Guus&Willem scoorden Ronny Heijmans (3x), Max Sonnemans (3x), Dirk Swinkels, Joost Meeuws en Sjef Lemmens.
In de 1e klasse kreeg Hurkmans met 3-0 klop van Centersnacks. In de 5e minuut opende Roland Martens de score voor Centersnacks. Twee minuten later maakte Tyrone Pelzers er 2-0 van. In de 18e minuut stond de doelman van Hurkmans te ver voor zijn doel en schoot John van Gansewinkel van eigen helft de 3-0 binnen.
Topparty tegen Van Zoggel 2 ging goed tegen elkaar op. Hidde Maas zette Topparty in de 5e en 20e minuut op 2-0. Nadat Maxime Hollanders in de 23e minuut voor 2-1 had gezorgd zette Van Zoggel nog eens alles op alles. Topparty hield stand, 2-1.
In de 2e klasse speelde Educontract knap gelijk tegen MSpang dat in de 8e minuut op 1-0 kwam toen Twan Meulendijks uit de rebound scoorde. Na een razend snelle counter trok Tim van Brussel de stand in de 21e minuut gelijk, 1-1.
Sphinx behaalde de 2e overwinning van het seizoen. Het Zunneke werd resoluut met een 6-2 nederlaag naar huis gestuurd. Michael Bremmers (2x), Marc van Brussel en Marvin Lemmen zetten het Zunneke op een 4-0 achterstand in de eerste 22e minuten. In de 25e en 26e minuut kwam Zunneke terug tot 4-2. Rens van Lieshout scoorde 2 keer in de 25e en 26e minuut, eerst uit een strafschop en vervolgens met een hard schot op doel. Meteen hierna maakten Sander Maas en Islam Elsayyad er in de 26e en 27e minuut 6-2 van voor Sphinx.