In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie kwam Topparty tegen het Wapen in de 5e minuut op een 0-1 voorsprong door een treffer van Dirk Hesius. In de 9e minuut miste Gert Rutjens een strafschop voor het Wapen. In de 14e minuut bracht Nicky Meeuws het Wapen op gelijke hoogte na de bal uit een rebound in te schieten, 1-1. In de 23e minuut kwam Topparty weer aan de leiding toen Ralf van de Laar een van de achterlijn teruggelegde bal hard en hoog in het doel schoot, 1-2. Met nog 1 minuut voor de boeg schoot Nicky Meeuws vanaf de 10 meterlijn de bal binnen, 2-2. In de 9e minuut van deze wedstrijd werd de lijnrechter van Topparty met rood uit de zaal gezonden voor het hebben van aanhoudend commentaar op de scheidsrechter.

In de 1e klasse trad Loomans zonder wisselspelers aan tegen Jagershuis. In de 7e minuut opende Job van den Nieuwenhof met een schot uit de draai de score voor Jagershuis, 0-1. In de 12 minuut schoot Rob van der Sluijs van afstand via de paal de 0-2 binnen een met nog een minuut te gaan legde Jan van Lierop de bal panklaar voor Rob van der Sluijs die alleen nog binnen hoefde te tikken, 0-3. Loomans had niet veel in te brengen.

Het Zunneke bleek niet opgewassen tegen Educontract dat de 2e zege achter elkaar boekte. Daan Hooglugt (8e), Tom van Oosterhout (14e) en Stef van den Wijnboom (16e) zetten Educontract op een riante 0-3 voorsprong in het eerste gedeelte van de wedstrijd. Het Zunneke kreeg meer grip op het spel en Robert Moors verkleinde de achterstand in de 21e en 25e minuut tot 2-3. Educontract hield echter stand en won deze wedstrijd.