In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie stond CanadeesMBerkers binnen 15 minuten op 3-0 tegen Jagershuis door een hattrick van Stan Berkers. In de 16e minuut speelde Rob van der Sluijs zich goed vrij en schoot de 3-1 binnen. In de 19e minuut zorgde Daan Kuijpers met een hard schot in de kruising voor 3-2. In de 29e minuut maakte Rob van der Sluijs er nog 3-3 van.

In de 1e klasse kreeg Hurkmans flink klop van DKanters. Bij een 0-5 achterstand redde Tom Raijmakers de eer voor Hurkmans. Voor DKanters scoorden Maico Meulen (3x), Joeri Cuunders (2x), Dennis Kanters, Bram van Dijck en Rik van Berlo, 1-8.

Centersnacks verloor met 1-5 van Topparty. In de 22e minuut bij een 1-2 stand werd een speler van Centersnacks met rood uit de zaal gezonden voor het hebben van commentaar op en schelden naar de scheidsrechter. Bij een 0-2 achterstand redde Marcel van den Berkmortel de eer voor Centersnacks. Thijs Meeuws (2x), Ralf van de Laar, Wietse Maas en Jonas Heijblom scoorden de vijf treffers voor Topparty, 1-5.