In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie verloor Topparty met 3-5 van Toff. Juul Verburgt en Sam Ockers zorgden in de 2e en 5e minuut voor een 0-2 voorsprong voor Toff. In de 8e minuut verkleinde Chris Filippini de achterstand tot 1-2. Merijn van Brussel(2x) en Juul Verburgt (mooie boogbal) bouwden de voorsprong voor Toff uit tot 1-5. Doelman Bert Meeuws van Topparty zorgde in de 25e minuut voor de 2-5. Nadat doelman John van Lieshout van Toff in de 27e minuut een strafschop had gemist bepaalde Hidde Maas de uitslag op 3-5.

In de 1e klasse won Hurkmans het Lierops onderonsje ruim met 0-6 van Educontract. De doelpunten kwamen op naam van Bart van Lierop, Bart Sijbers, Ralf Hurkmans(2x), Tim van Lieshout en Bert van Lieshout.

In de 2e klasse won Gijs met 5-0 van vHeugten. vHeugten deed wat het kon maar kwam niet tot scoren. Mike van der Loo(2x), Gerwin Mulder, Thomas van Bree en Mark Nieuwesteeg vonden wel het doel van vHeugten, 0-5.

ISM is langzaam op weg om de leiding in de 2e klasse over te gaan nemen van Tonny’s dat met 3 wedstrijden meer gespeeld nu nog twee punten voorsprong heeft op ISM. Centraal werd met 4-0 geklopt. Tijn van Nuenen, Sem van de Nieuwenhof(2x) en Sjoerd van Heugten scoorden.