In de zaalvoetbalcompetitie had SteenstraWillemBos in de hoofdklasse een flinke kluif aan Topparty. Koen de Louw opende in de 3e minuut de score voor SteenstraWillemBos, 0-1. In de 13e minuut werd Topparty een strafschop onthouden na een overtreding van doelman Thijs Thijs op Chris Filippini. Na een uitgespeelde aanval op snelheid trok Chris Filippini in de 19e minuut de stand gelijk, 1-1. Drie minuten later zorgde Koen de Louw voor de 1-2 voor SteenstraWillemBos. In de laatste vijf minuten zette Topparty druk maar de bal wilde niet in het SteenstraWillemBos-doel of doelman Thijs stond in de weg, 1-2.

Van Zoggel 1 kwam al in de 1e minuut op voorsprong tegen Jagershuis toen een onverwacht schot van Wesley Maas doel trof, 0-1. Jagershuis gaf niet op en speelde hun spelletje. Met een geplaatst schot maakte Rob van der Sluijs er in de 17e minuut 1-1 van. Daar bleef het bij.

In de 2e klasse overklaste ISM bij tijd en wijle Uncle Buck. Sem van den Nieuwenhof en Tijn van Nuenen scoorden beiden 4 keer voor ISM en namen daarmede alle doelpunten van ISM voor hun rekening. Bij uitvallen scoorden Martin van de Ven, Tom van den Bogaart en Cas van Vlerken voor Uncle Buck, 8-3.