In de zaalvoetbalcompetitie leek Jagershuis goed stand te houden tegen vZoggel 1. Het ging in de eerste 12 minuten goed tegen elkaar op. Vervolgens nam vZoggel tussen de 12e en 22e minuut ruim afstand en won met 6-0. Het halve dozijn doelpunten werden gescoord door Wesley Maas(3x), Stefan Maas, Tijn van den Tillaar en Ruud Smits.

ISM behaalde een monsterscore van 0-10 op Uncle Buck. Jeroen Gubbels(2x), Ties Sweegers, Sem van den Nieuwenhof(5x) en Tijn van Nuenen(2x) maakten de doelpunten.

Kosman behaalde een 6-2 overwinning op vHeugten. In deze wedstijd maakte Jay Muller van Kosman een “wereldgoal”. Hij schoot uit de draai met een volley een strakke pass van zijn doelman in het vHeugten doel. De overige doelpunten van Kosman werden gemaakt door Joris Reintjes, Yoshi Vinken, doelman Martijn Kosman, Brian Konings en nogmaals Jay Muller. Harry Maas schoot 2x raak voor vHeugten, 6-2.