In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie werd slechts een wedstrijd gespeeld. CanadeesMarkBerkers en Topparty traden tegen elkaar aan. Topparty ging voortvarend van start. CanadeesMarkBerkers had meer moeite om op dreef te komen. Hidde Maas zette Topparty in de 10e minuut op voorsprong door een aanval met Ralf van de Laar met een intikker af te sluiten, 0-1. Het ging lekker tegen elkaar op. Na een schitterde aanval over 3 schijven schoot Wouter Berkvens in de 21e minuut de gelijkmaker achter doelman Bert Meeuws, 1-1. Net toen Topparty weer alles op de aanval zette ging doelman Bert Meeuws goed de fout in waarbij Thijs Haasen hem de bal ontfutselde en in de 23e minuut de winnende 2-1 voor CanadeesMarkBerkers scoorde.

In de 2e klasse ging Educontract heel voortvarend van start tegen Bleekerven. Binnen 3 minuten stond het 2-0 door doelpunten van Daan Hooglugt en Bart van Brussel. In de 10e minuut schoot Patrick Wijdeveld hard vanuit de draai de 2-1 voor Bleekerven binnen. Met een onverwacht afstandsschot schoot Rick Rijnders de 2-2 in de touwen. Nog geen twee minuten later kwam Educontract weer aan de leiding door een afstandsschot van Bart van Brussel, 3-2. De druk van Bleekerven werd steeds groter en het commentaar van Educontract werd steeds luider. In de 27e minuut benutte Joris van Horne een strafschop voor het neerhalen van een Bleekerven-speler, 3-3. Joris van Horne schoot in de 30e minuut met een schot uit de draai Bleekerven naar een 3-4 overwinning.

Hurkmans en Centraal waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. In de 8e minuut gingen doelman Roy Bukkems van Centraal en Ralf Hurkmans een duel aan op een hoog in het strafschopgebied van Centraal gespeelde bal. Beiden deden hun best de bal met het hoofd in of uit het doel werken waarbij Roy Bukkems als laatste de bal met zijn hoofd ongelukkig in het eigen doel kopte, 1-0. In de 17e en 20e minuut was de snelle Thijs Bekx de achterhoedespelers van Centraal te vlug af en scoorde 2 keer waardoor Hurkmans deze wedstrijd met 3-0 won.