Wendy Arons van de gemeente Someren stuurde ons onderstaand bericht…

“Wat waren we blij dat de terrassen eindelijk weer open mochten en het sluitingstijdstip is verlengd tot 20.00 uur. Niet alleen voor de mensen op het terras, maar vooral ook voor de horecaondernemers die het echt erg zwaar hebben in deze lange corona epidemie. Natuurlijk hopen we dat de horeca spoedig weer volledig open mag.

Om de horecaondernemers in de gemeente Someren een hart onder de riem te steken, heeft de gemeente Someren samen met Samen voor Someren in overleg met Koninklijke Horeca Nederland (KHN), afdeling Someren, besloten een speciaal bierviltje te laten ontwerpen.

Gisteren, vrijdag 28 mei, werden door wethouder Swinkels en de heer Müller van Samen voor Someren de eerste exemplaren overhandigd aan de heer Bakermans, als vertegenwoordiger van KHN, afdeling Someren (zie foto – van Eric Driessen – hieronder) Natuurlijk ontvangen ook alle andere horecagelegenheden in Someren, Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop deze bierviltjes.

We proosten op de gezondheid en hopen dat eenieder van al het lekkers van de horeca geniet, zonder de maatregelen uit het oog te verliezen. Laten we de ontmoetingen die weer mogelijk zijn koesteren en blijvend aandacht houden voor elkaar”.

Viltjes voor Horecavereniging