Met dank aan een aantal ouders die zich aangemeld hebben zal het sportpark vanaf morgen, woensdag 5 mei, geopend zijn op woensdagmiddagen van 13.30 -16.30 uur.

Dit biedt voor de jeugd in Lierop de mogelijkheid om toch te kunnen voetballen tijdens de renovatie van het trapveldje. Tijdens de eerste twee weken zullen we kijken hoeveel animo er is bij de jeugd en of we na deze periode het sportpark open kunnen houden. Hiervoor zijn namelijk nog een aantal extra ouders nodig die 1,5 uur toezicht willen houden, zodat deze taak verdeeld kan worden over zoveel mogelijk mensen. Als je hierbij wilt helpen kun je een email sturen naar info@svlierop.nl.

Mocht het een keer voorkomen dat het sportpark gesloten zal blijven op woensdagmiddag door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden, dan zullen wij dit voor 12.00 uur melden op onze Twitterpagina (SV Lierop (@svlierop) / Twitter).

Verder willen wij hierbij nogmaals benadrukken dat er niet gevoetbald mag worden op het sportpark als de poort gesloten is.

Bestuur SV Lierop