De groep artiesten wordt aangevoerd door de initiatiefnemer achter deze ludieke toertocht Guus Meeuwis. Ook zijn collega’s Rick de Leeuw van de Tröckener Kecks en rapper Diggi Dex hebben zich aangemeld.

Diverse leden van bekende popbands klimmen in Lierop op de racefiets. Zoals bandleden van de Guus Meeuwis Band, Rowwen Hèze, The Kik, de Marco Borsato Band, The Voice of Holland Band en Mozes and The Firstborn. Ook de cabaretiers Rob Scheepers, John van der Sanden en Leo Alkemade zijn van de partij.

Omdat door de Coronacrisis de muziekfestivals werden geannuleerd heeft de mede-organisator van de “Tour Der Ongeschoren Benen Classic” Mark van Horik de nodige trainingskilometers kunnen maken om voor het eerst zelf deel te kunnen nemen aan de tocht.
De programmeur van o.a. Nirwana’s Tuinfeest heeft een tiental collega-boekers en programmeurs uitgenodigd voor deelname: de festivalmanager van Pinkpop Niek Murray, de directeur van Le Gues Who Johan Gijsen, de organisator van Dynamo Metalfest Tjerk Maas, de boeker van Greenhouse Talent Tom Ketelaars, muziekproducent en mede-oprichter van het Excelsior-label Frans Hagenaars, de programmeur van de Zomerparkfeesten Venlo Johan Hauser, Jacco van der Waal manager oa ronde, de boeker van Sedate Bookings Jair Hoogland, de hoffotograaf van Kensington, Pinkpop en Armin van Buuren, Bart Heemskerk en Joost van Abeelen hoofd marketing van 013 en organisator van het festival Woo Hah. (Gedeeld FB TDOBC).