In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie lieten Van Gennip en Canadees een aardige wedstrijd zien. Canadees bouwde tussen de 4e en 7e minuut een voorsprong op van 1-3 nadat Bart Sijbers van Van Gennip zijn team in de 3e minuut op 1-0 had gezet. Van Gennip deed er alles aan om de achterstand in te lopen. In de 29e en 30e minuut gaf Canadees de voorsprong weg toen Bert van Lieshout vanuit de rebound en Bart Sijbers uit de draai Van Gennip op gelijke hoogte brachten, 3-3.

Het Zunneke bleek te sterk voor Educontract en won met 2-8. Bij 0-5 schoot aanvoerder Stef van de Wijnboom de eerste treffer voor Educontract binnen. Een minuut voor tijd schoot Tim van Brussel de 2e keer raak voor Educontract. Voor het Zunneke zorgden Ralph Bekx (2x), Harry Maas (2x), Rens van Lieshout (2x), Geert Filippini en een eigen doelpunt van Bjarne van den Biggelaar voor de 8 treffers op het scorebord, 2-8.