Na de Carnavalsmis, de Boerenkoffietafel en het ophangen van z’n eigen prinsenfoto door Prins Thijs in de prinsengalerij bij Nel en Wim boven de bar, was het afgelopen zondag tijd voor het eerste Boerinnenbal van de Kaauw Voetjes. Een boerenbruidspaartje was dit jaar niet mogelijk omdat er geen jongens in de klas zaten. Niet getreurd want de Kaauw Voetjes zijn creatief genoeg om dit op te lossen. Als Best Boerinnen Forever was het gisteren feest voor het boerinnenpaar Suus en Maud en hun getuigen Sylvie en Marlein. Niet alleen voor hen want zelf hadden ze hun families en vrienden en kennissen uitgenodigd en daarnaast waren alle geledingen van de Kaauw Voetjes op het feest aanwezig. Tel daarbij de mensen die de uitnodiging goed gelezen hadden zoals o.a. pastoor Jan en je hebt een gezellige middag. De Koepelbloazers en DJ Danny Maltha zorgden weer voor de voortreffelijke muzikale klanken.
De vier boerinnekes straalden de hele middag van oor tot oor bij al dat moois wat voor hen georganiseerd was.
De ceremonie werd verzorgd door Prins Thijs en Stijn Hesius waarna Jeugdprins Sophie, adjudant Gijs en de jeugdraad van Elf, Prins Thijs en gevolg, de Jeugdcommissie en SLAP hun felicitaties overbrachten.
Optredens waren er van Démarrage, ouders van de jeugdraad, familie van de boerinnen, de buurt van Maud, de buurt van Suus en Dakos.

Een mooie en gezellige middag met dank aan de jeugdcommissie voor de organisatie.

Zie ook de foto’s van slaponline-fotograaf Peter Maas in onze slapfotogalerij en onderstaande filmimpressie van Siris.