SV Lierop is de 75 jaar inmiddels al gepasseerd, maar heeft dankzij de eerdere coronapauze het jubileumprogramma nog deels tegoed.

Zo presenteert de voetbalclub een eigen jubileumboek met de titel ‘Van teulschoen tot gouden kicksen’. De voorinschrijving is inmiddels van start gegaan.

Het allesomvattende jubileumboek zit bomvol bijzondere mijlpalen, leuke anekdotes, historische foto’s en meer. Want de SV, die vlak ná de oorlog op een knollenveld in de Herselse bossen ontsproot, noteerde door de jaren heen meerdere kampioenschappen.

Lezers maken een reis door de geschiedenis van de club en komen zo veel bekende gezichten tegen. Karakteristieke koppen die SV Lierop kleur hebben gegeven, of dat nog steeds doen. De beschrijving van de diverse periodes wordt afgewisseld met uiteenlopende intermezzo’s, die het boek een dynamisch karakter geven. Niet zelden met een flinke portie humor.

Tijdens de laatste speeldag van deze competitie, zondag 29 mei, vindt een speciaal inschrijfmoment plaats. De voorinschrijving is echter nu al gestart.

Leden betalen 12,50 euro, niet-leden 25 euro. Reserveren kan per mail via voorzitter@svlierop.nl.

Robin Verstappen
Namens jubileumcommissie SV Lierop