SV Lierop is er erg trots op dat er dit jaar maar liefst 21 jubilarissen waren bij de vereniging. Bij de eerste thuiswedstrijd van Lierop 1 waren een 11-tal jubilarissen aanwezig en werden ze gehuldigd. Elke jubilaris werd hierbij persoonlijk toegesproken, werden in de bloemen gezet en kregen een aandenken aan het jubileum. De jubilarissen welke waren verhinderd zijn thuis in de bloemen gezet en hebben daar het aandenken ontvangen.

Het 60-jarig jubileum was er voor de gebroeders Jan en Peter van der Zanden.

Harrie Gubbels, Frans Sijbers, Léon Verstappen en Twan van Brussel vierden hun 50-jarig jubileum en Marcel van der Zanden 40 jaar.

Ilse van Vlokhoven, Yvonne van de Kerkhof, Joost Beijers, Joost van de Boogaard, Luuk Meulendijks, Thijs van de Boomen, Geert Filippini, Rob Hurkmans, Frank Hurkmans, Bert van Lieshout, Tim van Lieshout, Frank Peters, Guido Hesselmans en Arjan Heijblom zijn 25 jaar lid van onze vereniging.

Wij wensen alle jubilarissen nogmaals van harte gefeliciteerd met het jubileum.
Bestuur SV Lierop

Namen bij de headerfoto:
Achterste v.l.n.r.: Twan van Brussel, Rob Hurkmans, Harrie Gubbels, Tim van Lieshout, Peter van der Zanden, Bert van Lieshout, Jan van der Zanden, Frans Sijbers, Ilse van Vlokhoven, Arjan Heijblom en Guido Hesselmans.