In de 2e klasse van de zaalvoetbalcompetitie leek de wedstrijd LeenenRegiobank tegen Zunneke een echte 0-0 wedstrijd te worden. Tot zes minuten voor tijd gingen beide teams slordig om met de verkregen kansen. Een snelle uitval over rechts leverde de 1-0 op voor het Zunneke door een treffer van Martien van Heugten. Nog geen minuut later schoot aanvoerder Sander Gerritsen de 1-1 binnen. LeenenRegiobank zette nu alles op alles en met nog een minuut te gaan kreeg Dirk Nijssen eindelijk loon naar werken en schoot hij de winnende treffer voor LeenenRegiobank in het doel van het Zunneke, 2-1.

Nadat Bankers tegen Educontract een 5-0 voorsprong had opgebouwd lukte het Axel van den Biggelaar om in de 25e minuut na een 1-2tje de eerste treffer voor Educontract te maken. Meteen hierna schoot ook Frank Mennen met een strak schot raak voor Educontract, 5-2. Bankers bepaalde in de slotminuten de einduitslag op 7-2.