In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie hielden Topparty en Kanters tot halverwege de wedstrijd elkaar goed in evenwicht door doelpunten van Maico Meulen(2x) en Chris Filippini(2x). In de laatste 10 minuten schoten Maico Meulen en Rik van Berlo(2x) raak waardoor Kanters met 2-5 won.

Spang won reglementair met 3-0 van Jagershuis dat onvoldoende spelers op de been kon brengen.

In de 1e klasse ging het er af en toe stevig aan toe bij Educontract tegen Vissers. Arjan van de Mosselaar opende in de 5e minuut de score voor Vissers. Nog geen minuut later schoot Daan Hooglugt de gelijkmaker zuiver in de benedenhoek, 1-1. Er werd hard gewerkt om te scoren. Dat lukte Daan Hooglugt in de 17e minuut toen hij vanaf afstand in een leeg doel schoot, 2-1. Met nog 3 minuten voor de boeg redde Pieter Velings een punt voor zijn team, 2-2.

CanadeesMBerkers werd door Hurkmans ruimschoots geklopt. Geert Verberne kreeg beide doelpunten van CanadeesMBerkers op zijn naam bij een 0-1 en 1-5 achterstand. De doelpunten van Hurkmans werden gemaakt door Thijs Bekx(3x), Bart Sijbers(3x), Ralf Hurkmans en Bart van Lierop 2-8.

In de 2e klasse speelden Houtmaat en vHeugten een sportieve wedstrijd om de laatste plek. Jelle van den Boomen zette Houtmaat in de 2e en 15e minuut op een 2-0 voorsprong. In de 2e helft van de wedstrijd kwam vHeugten los. Harrie Maas zorgde in de 16e en 25e minuut voor de gelijkmaker, 2-2. In de 27e minuut maakte Ralph Bekx er 2-3 van voor vHeugten. In de slotminuut kopte Ralph Bekx de bal achterwaarts onhoudbaar in het Houtmaatdoel, 2-4.