In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie stond het in de 24e minuut nog 3-3 bij Kanters tegen Jagershuis. In de laatste 6 minuten scoorde Kanters vervolgens nog 5 keer. Voor Jagershuis scoorden Job van den Nieuwenhof(2x) en Stijn Broeks. Door een eigen doelpunt van Jagershuis in de 1e minuut en treffers van Maico Meulen(4x), Dennis Kanters en Jan Meulendijks(2x) won Kanters met 8-3.

Topparty kon geen vuist maken tegen Toff. Bij een 7-0 achterstand gaven Chris Filippini en Thijs Meeuws de stand een beter aanzien, 7-2. Voor Toff waren Youri van Brussel(3x), Léon van den Bosch, Juul Verburgt en Rik van de Ven(2x) de doelpuntenmakers.

In de 1e klasse bleef het Lierops onderonsje onbeslist. Daan Hooglugt zette Educontract in de 8e minuut op een 0-1 voorsprong. Met een onverwachts schot maakte Tom Raijmakers in de 12e minuut de gelijkmaker, 1-1. Daar bleef het bij.

In de 20e minuut stond vHeugten nog met 1-2 voor tegen Gijs. Ralph Bekx en Jeroen Knoops scoorden voor vHeugten en Mark Nieuwesteeg voor Gijs. Tijdens een numerieke meerderheid schoot Thomas van Bree de gelijkmaker binnen, 2-2. Enkele minuten later was Mark Struijcken succesvol en schoot raak, 3-2 voor Gijs.

Man van de wedstrijd bij Centraal tegen ISM was Tijn van Nuenen van ISM. Hij scoorde 5x waarvan 3x in de laatste minuut ISM won deze wedstrijd met 2-7. Sem van den Nieuwenhof maakte de andere 2 doelpunten voor ISM. Jan Verhees en Lennart van Eijk maakten de doelpunten van Centraal.