In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie ging Jagershuis met een man minder aan de slag tegen Berkvens. Binnen 5 minuten stond het 0-4 voor Berkvens. Nadat Jagershuis weer compleet was konden ze meer tegenstand bieden aan Berkvens. Het werd uiteindelijk een 3-7 overwinning voor Berkvens door doelpunten van Geert Raijmakers (2x), Dirk Wullems (3x), Fabio Peters en Jannes van Bussel. Voor Jagershuis scoorden doelman Jelle Welten, Rob van er Sluijs en Daan Kuijpers.
In de eerste klasse waren BekenHDSolar en Topparty goed aan elkaar gewaagd. In de 11e minuut kwam Topparty op 0-1 door een doelpunt van Hidde Maas. Zes minuten later stond het weer gelijk, 1-1 door een treffer van Rudi Nijssen. Twee minuten voor tijd bepaalde Tom van Lieshout de uitslag op 1-2 voor Topparty.
Ook Van Zoggel 2 tegen Hurkmans ging goed tegen elkaar op. In de 17e minuut kwam Van Zoggel 2 op 1-0 na een 1-2tje tussen Sem Leenen en Maxime Hollanders door laatstgenoemde keurig afgerond. Hurkmans ging aandringen op de gelijkmaker hetgeen doelman Lars van Grotel in de 25e minuut met een schot van afstand lukte, 1-1. In de 28e minuut kreeg Van Zoggel 2 een strafschop toegekend na een voor de scheidsrechter duidelijke overtreding van een Hurkmans-speler. Dit tot ongeloof van de spelers van Hurkmans. De strafschop werd door Bram Verhees verzilverd, 2-1 voor Van Zoggel 2.
In de 2e klasse traden Educontract en Houtmaat tegen elkaar in het strijdperk. In een sportieve wedstrijd scoorde Tim van Brussel 3 keer. Daan Hooglugt maakte het 4e doelpunt voor Educontract. Bij een 1-0 en 4-1 achterstand scoorden respectievelijk Jordy Vogels en Glenn Haasen voor Houtmaat, 4-2.