Ralf van de Laar stuurde ons namens het bestuur van SV Lierop onderstaand bericht…

“De afgelopen tijd zijn wij in contact geweest met de gemeente om het trapveldje te vernieuwen. De geplande werkzaamheden leiden ertoe dat het veld de komende 12 weken niet bespeelbaar is. Omdat wij het belangrijk vinden dat de jeugd toch kan sporten willen wij hiervoor het kunstgrasveld ter beschikking stellen voor deze periode. Het idee is om op woensdag- of vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur het sportpark hiervoor te openen. Hier is echter wel toezicht voor nodig. Daarom willen wij vragen of er ouders zijn die deze taak op zich willen nemen, want zonder toezicht kunnen we het sportpark niet openen.

De basisregels zijn als volgt:
– Er kan alleen gevoetbald worden op het kunstgrasveld
– De kantine en kleedlokalen zijn gesloten
– Het sportpark moet achtergelaten worden zoals het was toen je binnenkwam

Ook willen wij iedereen er graag op wijzen dat er ook gevoetbald mag worden op het sportpark tijdens trainingsavonden of -middagen, ook al hoef je zelf dan niet te trainen.
Ouders die zich aan willen melden kunnen een mailtje sturen naar info@svlierop.nl, met daarbij een eventuele voorkeur voor een dag. Daarna zullen wij contact opnemen met verdere informatie. Vele handen maken licht werk…”.