In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie werd door Berkvens het vonnis geveld over Topparty. Berkvens won met 1-8 waardoor Topparty gedegradeerd is en volgend seizoen in de 1e klasse zal deelnemen. Tot de 26e minuut bouwde Berkvens een 0-8 voorsprong op door doelpunten van Robin van den Aker (2x), Devi Fondon (3x), Geert Raijmakers, Niels Schweren en Dirk Wullems. In de 27e minuut redde Marcel Hurkmans de eer voor Topparty door slecht uitverdedigen van Berkvens af te straffen, 1-8. Komende vrijdag valt in de hoofdklasse in hun laatste wedstrijd van het seizoen de beslissing als Acfis en Berkvens tegen elkaar in actie komen. Acfis heeft nu nog 1 punt voorsprong op Berkvens.

In de 2e klasse speelden Bleekerven en Educontract hun laatste wedstrijd van het seizoen. In de 2e minuut opende Cas Aarts de score voor Bleekerven. In de 8e minuut maakte Robin Rijnders er 2-0. Rens Hurkmans verkleinde in de 11e minuut de achterstand tot 2-1 maar met een geplaatst schot maakte Rick Rijnders er in de 14e minuut 3-1 van voor Bleekerven. In de 25e minuut verkleinde Robin van Heugten de achterstand voor Educontract tot 3-2. Het werd nog spannend of Educontract nog langszij zou komen maar twee minuten voor tijd bezorgde Robin Rijnders zijn team de 4-2 overwinning.