Na een vlugge 0-1 achterstand tegen het Wapen kwam Jagershuis sterk terug tot een 4-1 voorsprong in de 13e minuut. Tussen de 14e en 27e minuut kwam het Wapen terug tot 4-4. Het Jagershuis ging 3x de mist in door fouten in de verdediging die door het Wapen werden afgestraft. Voor het Wapen scoorden Nicky Meeuws(2x) en Rob van Santvoort(2x), Voor het Jagershuis deden dat doelman Jelle Welten, Stijn Broeks, Roy van den Biggelaar en Jan van Lierop, 4-4.

GIJS kwam tegen Topparty in de 5e minuut op 1-0 door een doelpunt van Rudi Strauss. Tussen de 9e en 23e minuut kwam Topparty op een 1-4 voorsprong. GIJS leek terug te komen toen Rudi Strauss hard via de onderkant lat doelman Koen Hendriks wist te kloppen, 2-4. Topparty leek niet aangeslagen en in de laatste 4 minuten werd nog 4 keer gescoord tot de 2-8 overwinning voor Topparty. De doelpunten werden gemaakt door Hidde Maas(5x), Dirk Versteegden en Ralf van de Laar(2x).

Het duurde tot de 14e minuut voordat Hurkmans op 1-0 kwam tegen DeskaMarkt8 door een doelpunt van Maarten van den Einden. Vervolgens braken de 10 minuten van Mikel Dürrer aan. Hij scoorde 3x voor DeskaMarkt8 dat daardoor deze wedstrijd met 1-3 won.

In de 2e klasse zette Junis Mahmoud van Uncle Buck zijn team op een 0-2 voorsprong tegen het Zunneke. Onder aanvoering van een prima en lastig te bespelen Ralph Bekx zette het Zunneke orde op zaken. Geert Filippini, Ralph Bekx en in de slotseconden Harrie Maas scoorden voor het Zunneke dat als winnaar met 3-2 de zaal verliet.

Educontract kwam in de 11e minuut op voorsprong tegen Sphinx door een doelpunt van Daan Hooglugt op aangeven van Rens Hurkmans, 1-0. In een veelal luidruchtige wedstrijd schoot Marvin Lemmen in de 17e minuut de gelijkmaker binnen, 1-1.