Van Wim Steenbakkers kregen we onderstaand bericht…

“Vorig jaar mocht het niet vanwege corona. Nu wel en dus stapten de leden van de werkgroep en partners jl vrijdag op hun fiets voor het traditionele uitstapje onder het motto “werken is mooi, vertier mooier”.

Met een onverwoestbaar optimisme werden alle voorspellingen voor veel regen en onweer terzijde geschoven en stapte men om 9.30 uur op de fiets. Een enkeling had nog geen motortje, dus werd een rustig tempo aangehouden. Genietend van de natuur en het onderlinge gekwebbel bereikte men de Achelse Kluis waar koffie en een uitgebreid assortiment vlaai en een rondleiding wachtten.

Onder de indruk van vergane glorie werd het sobere leven als monnik tijdens de broodmaaltijd, met als afzakker een stevige trappist, alle eer aangedaan.

Aangezien het niet meer regende kon volgens planning de fiets weer worden bereden. Planning bleek overigens een sterk punt van de organisatie, een volgende bui viel tijdens de volgende stop. Voldoende tijd dus voor een trappist. En men bereikte droog de Somerse Vennen waar genoten kon worden van een heerlijk diner. Bij het afscheid werd trouw aan de werkgroep alsmede de koffie van Jan beloofd.

Het was n’n skonne dag”.