In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie hielden Van Gennip en Toff elkaar ongeveer een halve wedstrijd goed in evenwicht, 1-1 door doelpunten van Gijs Kuijpers voor Toff en Tim van Lieshout voor Van Gennip. Tussen de 14e en 22e minuut liep Toff echter uit naar een 1-6 voorsprong. In de 25e minuut bepaalde Guus Berkers de uitslag op 2-6 voor Toff. De overige doelpunten van Toff kwamen op naam van Gijs van Helmond (2x), Martijn van den Einden, Niels van Horne en een eigen doelpunt van Tim van Lieshout. In de laatste minuut kreeg een speler van Van Gennip na groen op de strafbank nog rood voor het blijven hebben van commentaar op de leiding van de scheidsrechter.

In de 1e klasse gingen Postel 1 en Jagershuis 20 minuten lekker tegen elkaar op, 2-2. Daarna liep Postel 1 uit tot een 5-2 overwinning. De doelpuntenmakers waren Bas van den Wittenboer (5e) 0-1, Joey Sonnemans (6e) 1-1, Daan Kuijpers (7e) 1-2, Joey Sonnemans (11e) 2-2, Rowan Leenen (20e) 3-2, Tom van den Bogaart (26e) en Norbert Maas (29e) 5-2.

In de 2e klasse haalde Hurkmans flink uit tegen Sphinx. Sphinx speelde zoals altijd zeer fanatiek in de aanval maar de routine van Hurkmans speelde een duidelijke hoofdrol. Hurkmans combineerde er goed op los en Ralf Hurkmans was zeer goed op dreef. Samen met zijn vader Willem zorgden ze beiden voor de 8 treffers van Hurkmans. Ralf 6 en Willem 2. Bij een 4-0 achterstand scoorde Rein Lommerse in de 17e minuut de 4-1. Vervolgens maakte Willem Toemen er in de 19e minuut met een niet vaak voorkomende kopbal 4-2 van en schoot Rein Lommerse in de 20e minuut hard in de kruising de 4-3 binnen. Even een dip van Hurkmans dat hierna het initiatief weer naar zich toe trok en de wedstrijd met 8-3 won.

Centraal bleek te sterk voor Educontract. In de 14e minuut schoot Mark van Oosterwijk van afstand de 1-0 voor Centraal binnen. Een minuut later stond het 2-0 door een intikker van Roy Bukkems. In de 17e minuut verkleinde Axel van den Biggelaar de achterstand door de 2-1 binnen te schieten na een foutje van de doelman van Centraal.