In de zaalvoetbalcompetitie maakten Canadees en Van Gennip er een aantrekkelijk partij van. Bart Sijbers opende de score voor Van Gennip in de 2e minuut, 0-1. Drie minuten later was het weer gelijk, 1-1. Niet voor lang omdat een Canadeesspeler de bal in eigen doel werkte, 1-2. Bart Sijbers schoot in de 11e minuut de 1-3 binnen uit een strafschop. Canadees deed er alles aan om terug te komen. In de 24e minuut werd het door een individuele actie 2-3. Daar bleef het bij.

Bij Rehband tegen Topparty ging het er vooral in de slotfase pittig aan toe. Topparty kwam op een 1-3 voorsprong na de voorsprong van Rehband in de 10e minuut. In de 25e en 28e minuut kwam Rehband terug tot 3-3. Een minuut voor tijd kwam Topparty op 3-4 en dat bleek voldoende voor de winst. De doelpunten van Topparty werden gemaakt door Dirk Hesius (2x), Hidde Maas en Thijs Meeuws.

Tot zo’n vijf minuten voor tijd waren LeenenRegiobank en Educontract goed aan elkaar gewaagd. In de 16e minuut kwam LeenenRegiobank op 1-0. Tim van Brussel maakte twee minuten later de gelijkmaker voor Educontract, 1-1. Met nog vijf minuten te gaan ging het helemaal mis met Educontract dat op een 2-1 achterstand kwam. Gelegenheidsdoelman Axel van den Biggelaar koos ervoor om mee te gaan in de aanval en dit voornemen werd vervolgens 3x afgestraft door Rens Verlaak die 3 keer vanaf eigen helft de te ver voor het doel staande Axel van den Biggelaar wist te passeren, 5-1 voor LeenenRegiobank.

Het Zunneke was geen partij voor Van Zoggel 2. Het werd maar liefst 2-13 voor Van Zoggel 2. Voor het Zunneke wisten Jeroen Knoops en Martien van Heugten het Van Zoggel doel te vinden, 2-13.