De werkgroep Wonen van onze dorpscoöperatie Lierop Leeft heeft vorige week een informatieavond georganiseerd over de mogelijkheid een eigen bungalow te bouwen aan de buitenkant van de Gildewijk. Het gaat over 4 (of 3) bungalows aan de zuidzijde en 2 aan de westzijde. De avond werd bijzonder goed bezocht waarvan een groot deel van de aanwezigen directe interesse bleek te hebben. De bungalows zijn uitermate geschikt voor 55+ers.

Deze avond werd samen georganiseerd met de Stichting Samenbouwen.nl die woonwensen realiseert voor geïnteresseerden. Zij ontwikkelen samen met de bewoners hoe de bungalows eruit komen te zien en door wie ze gebouwd gaan worden met als grootste drijfveer om samen een huis te realiseren voor een acceptabele prijs. Zij zijn o.a. ook betrokken geweest bij de bouw van de CPO-woningen in Lierop.

Er werd volop informatie gegeven over de mogelijkheden en de kosten.

De geïntereseerden hebben allen een formulier ingevuld waardoor ze op de hoogte worden gehouden over o.a. de vervolgbijeenkomsten.

Wanneer er nog vragen zijn kan men contact opnemen met Toon van den Hurk: 06-37330551 of Toon van de Ven:  06-27530805 of via wonen@lieropleeft.nl.