Willem van den Eijnden stuurde ons namens PR Nirwana onderstaand bericht…

‘Komend seizoen organiseert OJC Nirwana in samenwerking met Nirwana Tuinfeest de PeelRockRally. Dit is dé wedstrijd om als band of artiest kans te maken om op Nirwana Tuinfeest 2019 te kunnen spelen.
Nadat we eind juli bekend maakte dat we de PeelRockRally gingen organiseren hebben we in totaal ruim 40 aanmeldingen ontvangen en hebben we 10 bands uitgenodigd die tijdens de 2 voorrondes hun kunsten mogen vertonen. Uit elke voorronde komt een jurywinnaar en een publiekswinnaar. Deze winnaars gaan de strijd met elkaar aan in de finale. In deze finale komt, net als in de voorrondes, een jurywinnaar en een publiekswinnaar. De jurywinnaar mag de zaterdag van Nirwana Tuinfeest openen en de publiekswinnaar speelt op het Eurosjopper Festival.
Het is dus voor de bands ook zaak om zo veel mogelijk mensen mee te nemen zodat een plaats in de finale afgedwongen kan worden. De stem van de bezoeker is namelijk erg belangrijk!

Zaterdag 17 november is de eerste voorronde. In deze voorronde spelen de volgende bands:
– Cooking John
– In The Attic
– Lilith
– Piece of Eden
– Robin Hood

Zij gaan in 25 minuten laten zien aan de jury waarom zij een plekje op het Tuinfeest verdienen, maar natuurlijk ook aan jou! Want jij bepaalt de publiekswinnaar.
De tweede voorronde vindt plaats op 12 januari 2019 en de finale op 9 maart. Zet het alvast in je agenda!

De deuren gaan open om 20:00 uur en de entree is gratis! De eerste band begint om 20.30 uur en de volgorde van de bands wordt bepaald door loting dus zorg dat je er op tijd bij bent zodat je zeker niets mist’.