C.V. De Kaauw Voetjes organiseert haar jaarlijkse Bonte Avonden op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari. De commissie van deze Bonte Avonden heeft het weer voor elkaar gekregen om een super programma neer te zetten met een grote variëteit aan top-kletsers en Lierops talent.

In plaats van de voorverkoop bij Café-Zaal N. Van Oosterhout hebben de Kaauw Voetjes dit jaar gekozen om de voorverkoop online te laten verlopen. Deze online verkoop start op 5 januari via www.kaauwvoetjes.nl. Vanaf 6 januari liggen er ook nog ‘echte’ kaartjes bij de Spar en bij Bloemisterij Gubbels. Kaarten kosten € 13,- per stuk (excl. servicekosten).

Het programma bestaat uit niemand minder dan de winnaar van het Keijebijters kletstournooi van 2017, Dirk Kouwenberg. Maar ook de alom bekende heren van cabaretgroep Striepke Veur hebben in hun afscheidstour een plek vrij gemaakt voor De Kaauw Voetjes. Naast deze twee toppers op het programma is er nog een derde kletser toegevoegd. Brabants Kampioen tonproaten van 2017, Hans Keeris zal ook de planken in Lierop bestijgen. Naast deze kletsers zit het programma ook weer vol met Lierops Talent. Wat te denken van onze eigen Jeugdraad, Showdansgroep Demarrage, S.L.A.P. (Stichting Lieropse Aauw Prinsen) en Flikken Lierop.

De deuren van Zaal N. Van Oosterhout gaan om 19.15 uur open en de avond start om 20.00 uur.

Ben snel met het online bestellen of halen van uw tickets en beleef het mee!