Op vrijdag 30 september organiseert Oranjecomité Lierop weer een Bioscoopavond in De Vurherd. Deze keer staat er een gloednieuwe filmpremière op het programma. De toegang kost €3 en is inclusief snack en drinken.

De film, voor groep 5 t/m 8, zal starten om 19:30u, de deuren openen om 19:15u. We verwachten dat de film inclusief pauze rond 21:30u afgelopen is.

Op dinsdag 27 september bekijken we of het minimale aantal aanmeldingen is behaald. We vragen daarom uiterlijk deze datum te reserveren via Oranjecomité Tickets (oranjecomitelierop.nl)

Tijdens het reserveren kun je kiezen tussen betalen aan de deur of direct online via iDeal. Bij de deur worden de aanmeldingen gecontroleerd en afgevinkt op naam, het is dus niet nodig om een uitgeprinte bevestiging mee te brengen.

De gratis inschrijving voor Halloween Witch Hunt is tevens nog steeds geopend, informatie over dit nieuwe evenement, geschikt voor jong en oud (vanaf 12+) kun je vinden op www.halloweenlierop.nl. Dit wil je niet missen!

We hopen jullie te zien op 30 september! Bij eventuele vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@oranjecomitelierop.nl.

Oranjecomité