– Geboren: op 4 augustus 1980: Ilse, schone dochter van Toon en Marleen van Lieshout en Jan, zoon van Maria en Jan Hoefnagels

– Getrouwd: op 22 augustus Henk Berkers met Marie-Louise, op 5 september Frans Verberne met Barbara en op 9 september Wilma van Stiphout met Wim Berkvens uit Asten-Heusden.

– De carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes vragen 4 leden voor de werkgroep voor de komende karnaval.

– In het ‘In gesprek’ artikel is Rien van Horik aan het woord als een van de organisatoren van De Tour dur Lierop

– De koepel wordt de laatste nummers door enkele voetbalbelanghebbenden als roddelblaadje gebruikt getuige de reacties van Stuurman aan wal AvdH, Toon van de Hurk die het heeft over een bedroevende geschiedenis die uit de doofpot is gehaald door een zekere Tentelus. Het bestuur van de voetbalclub trad in z’n geheel af en de reden daarvoor was aanleiding voor ware en schijnbaar onware verhalen. Ook de redactie van de Koepel reageert verder op een reactie van Jan van Hoek die niet snapt dat stukken als van Tentales worden geaccepteerd. Ze moeten hun echte naam er maar onder zetten volgens Jan. De Koepel memoreert dat er enkel artikeltjes zijn geweest van AvB (Andre van Bommel) en Tentales dus. De benaming roddelblad is dus absoluut niet op z’n plaats volgens de redactie. Ze stellen voor op te houden met dit gekrakeel en wensen de voetbalclub veel succes en wijsheid in de toekomst.

– De activiteit ‘Lierop Vruuger’ wordt aangekondigd. E.e.a. in het kader van Lierop 825. Bijna heel Lierop zal ingezet worden om deze dag tot een succes te maken. Fanfare en Zirkus Z-wendel zorgen o.a. voor de muzikale invulling.

– Harrie van den Hurk legt uit hoe de subsidieregeling voor A- en B-woningen eruit ziet.

– Voor bewoners van een A-woning met een belastbaar inkomen tot f38300,- wordt een bijdrage van f5000,- in een keer verstrekt.

– De fanfare gaf een serenade aan Sjeng Gubbels en Riek Verberne die 25 jaar getrouwd waren. Ook werd medewerking verleend aan het Tuinfeest van Nirwana.

– Theo Maas mijmerde toen ook al over van alles en nog wa.

– De KPJ zocht nieuwe aspirant-leden die zich konden aanmelden bij Frans van Lieshout of Bertie Welten.

– Jan van Eijk heeft voor de Bosgalm een fietstocht uitgezet waar iedereen heel gelukkig mee was.

– Onder ‘Wist u dat’ wordt melding gemaakt van 12 bouwkavels in de Felicitéstraat die zijn uitgezet.