– Geboren 20 maart Roel, zoon van Jan en Maria van Bussel en op 17 maart Koen, zoon van Taxi Hendrikx en op 13 april Annemiek van Wim en Tiny Steenbakkers.

– Getrouwd in deze maand: Frans Cortooms met Truus van Otterdijk en Theo vd Boomen met Engelien Roefs.

– De fanfare meldt dat Ton van Schalen het examen tamboer-maitre met succes heeft afgesloten en dat de gezamenlijke Somerense muziekgezelschappen in de Sporthal een geweldig concert hebben gegeven wat afgesloten werd met de mars Saint Triphon.

– Het 12,5 jarig bestaan van A Capella werd opgeluisterd met een serenade.

– Peter en Ria van Schalen openden hun geheel vernieuwde en uitgebreide zaak in Asten. Peter krijgt het hierdoor te druk en heeft afscheid genomen als redactielid van De Koepel.

– De Kaauw Voetjes houden een openbare vergadering met als onderwerp: Uitbreiding van de activiteiten tijdens de Carnaval.

– Het gemeentehoekje meldt dat voor de tweede achtereenvolgende keer Wim Hurkmans als lijsttrekker van de Lieropse Lijst is gekozen tot wethouder. Volgens de schrijver – Jan Hendrikx – was de kommissie-indeling minder gelukkig. Hij had graag deel uitgemaakt van de Kommissie Beleid en Ontwikkeling, waarin o.a. het bouwbeleid van de gemeente werd bepaald. Verder werd er 17,5 duizend gulden beschikbaar gesteld voor herstelwerkzaamheden van de gymzaal.

– De voetbalclub meldt dat Lierop 1 na de winterstop kansloos verloor van Rood Wit, maar de wedstrijd tegen de Boys, de nummer 2, was een stuk beter. Al na 20 minuten scoorde de mee naar voren getrokken rechtsachter Harrie van Vlokhoven. In de tweede helft viel Lierop iets terug, maar niemand verwachtte een doelpunt van De Boys. En toch scoorden ze na een hoge voorzet. Scoren bleek in die periode een groot probleem voor de Lieroppenaren.

– Het jeugdbestuur van de SV Lierop werd gevormd. Piet Sleegers, Piet van Bommel en Gerrit Sanders gingen de kar trekken.

In de verslagen van de jeugd zien we dat bij de E1 in hun eerste wedstrijd Twan Bussers de eer moest redden. De tweede wedstrijd scoorden Willem Hurkmans 2x en weer Twan. Peter Verberne hield z’n doel knap schoon. Willem Hurkmans wordt vernoemd als zijnde dat hij alle Mulospelers zowat omspeelde en vervolgens scoorde.

In Lierop E2 waren het Patrick Raymakers, Patrick Sleegers, Paul de Groot en Josje van Heugten die vernoemd worden.

In de D1 scoorden Mario Maas en Marcel vd Schouw. Ook Henrie van Lieshout scoorde na een voorzet van Mark van Horik. In een volgende wedstrijd schoot Theo Hurkmans tegen de lat waarna Ferry van de Laar rustig in kon tikken.

Lierop C1 scoort er driftig op los door Wilbert vd Laar, Peter van Gastel, Dirk-Jan Oomen, Henrie Kuypers en Toon van Nunen.

De A1 scoorde na het uitvallen van Jan van Horik snel 3x. Twan van Brussel, Frits Hurkmans en Toon Maas waren de grote mannen, samen met Huub van Horik die ook 2x scoorde.

– De kinderbijslagbedragen stonden toen ook nog in de Koepel.Zo kreeg men voor het 1e kind f244,-, het 2e f122,- het 3e f395,-, het 4e en 5e kind f491,-, het 6e en 7e f541,- en het 8e en meer f596,-. E.e.a. volgens Toon van Lierop die dit als secretaris van het NKV noteerde.

– De Lieropse Renners stellen dat hun hoofddoel is het steunen van hun drie renners waarvan er twee vernoemd worden: Engelbert van Horik en Frans Berkers.

– Bij de korfbalclub scoorde Mariëlle Lijten tegen de Blue Stars uit Someren.

– Wim Hurkmans reageert nogal fel tegen een ingezonden brief van Han Wessels. Wim eindigt met: ‘Het is voor Lierop beter dat men de handen in elkaar slaat en er mee stopt op papier elkaar vliegen af te vangen’.