– Geboren 12 september: Elles van Toon van de Ven en Ria van Seggelen.

– Getrouwd 17 oktober: Leo Joppe met Zus van Seggelen

– De nog zonder accommodatie werkende Tennisvereniging meldt in: ‘Nieuws van de Tennisvereniging’ dat het ledenbestand tot stilstand is gekomen. Het aantal seniorenleden blijft op 37 heren staan en 37 dames, de junioren zijn met 8 jongens en 7 meisjes. Dat maakt totaal 89 leden. De eerste beginselen van het tennissen willen ze beoefenen in de sporthal, maar dan moeten de leden wel f 15,- overmaken aan penningmeester Huub Hofland.

– Er wordt geschreven dat in de laatste redactievergadering van De Koepel besloten wordt een soort anonieme rubriek in het leven te roepen onder de schuilnaam ‘Bernardus’.

– De Kaauw Voetjes schrijven onder de schuilnaam ‘De Drie’ dat er een openbare vergadering wordt georganiseerd waar een nieuwe werkgroep gevormd zal worden die de carnavalsactiviteiten voor het seizoen 1975/76 gaat organiseren. Een van die activiteiten zal de ‘jeugdmiddag’ zijn. Wie ‘De Drie’ zijn is voor onze redactie op dit moment nog niet geheel duidelijk.

– De fanfare meldt dat op 19 september René van Gastel met Maria van Meyl trouwde in Heeze alwaar een klinkende serenade werd gegeven. Meester van Kessel sprak hen toe. Ook brachten ze op 3 oktober een serenade aan dirigent Wout Smulders vanwege zijn 25-jarig huwelijksjubileum.

M. Raaymakers en M. Sleegers worden als zilveren jubilarissen gehuldigd op het uitwisselingsconcert op 25 oktober.

– Bij de Gilde O.L.V. van de Zeven Weeën melden ze dat Marinus Hurkmans en Harry Maas 25 jaar geleden in het bestuur waren gekozen. Marinus Hurkmans werd de nieuwe voorzitter als opvolger van Driek Aarts en Harry Maas volgde Jan van Wilderen op als secretaris. Dit werd feestelijk gevierd met het bekende Lieropse orkest Topic.

– De Bosgalm meldt dat er een serenade wordt gebracht bij hun dirigent Ton Slegers die op 8 november in het huwelijk treedt met mej. Ine van der Leeuw. Het bestuur hoopt Ton nog lang in hun midden te hebben.

– De KPJ feliciteert het zijspanduo Nouwens-Kigge voor het behalen van het Europees Kampioenschap. Het winterprogramma werd ingezet met een dropping. Ruim 50 KPJ’ers deden mee. Frans Kuypers, Frans Neervens en Harrie vd Hurk stelden de groepen samen. Als overwinnaars kwamen Netty van Heugten, Rien Hagelaar, Henri Daniels, Antoon Raymakers en Frans van Lieshout uit de bus.

– In de rubriek ‘Wij hebben gehoord’…. melden ze dat de oude melkfabriek definitief ontruimd wordt en dat de Soos met de man van CRM om de tafel moet waarna zal blijken of er nog geld in de pot zit van Mr. van Doorn. Het optreden van Albert West was een flop van zowel publiek als optreden (plm. 30 min.) en er is een tandarts in Lierop komen wonen die beloofd de buurt van tandpijn te zullen verlossen.

– De voetbalclub meldt (schrijver Willem Hurkmans) dat het vaandelteam onder leiding van de nieuwe trainer Leo van Strijp na goede oefenwedstrijden een slecht begin kende. De 1e wedstrijd tegen Klein Arsenal scoorde Toon vd Hurk nog wel, maar Arsenal 3x en de volgende wedstrijd tegen Rood Wit kon alleen Piet van Bommel de eer redden toen het al 4-0 was voor Rood Wit. Ook werd er gewonnen en wel tegen Veloc waar de vervanger van Piet Slegers (Hans Verrijt, 2.06 meter hoog) het doel van Theo Hendrikx schoon wist te houden nadat Lierop op 1-0 gekomen was.