Als oudste koppel van de 100 dansparen wisten Toon en Maria vd Eijnden gisterenavond na 50 uur dansen de tweede plek te bereiken bij de dansmarathon op SBS 6.
In het interview van Wendy van Dijk na afloop gaf Maria aan dat ze beiden zich de laatste dag vooral moe voelden omdat ze te weinig gedronken hadden. Maria vond het niet zwaar maar wel lang. Ze mocht niet slapen van Toon want dat kostte teveel kostbare tijd. Toon gaf aan dat ze thuis flink geoefend hadden en dat ze daardoor toch nog goed de eindstip gehaald hadden. Dat deden ze samen met nog 19 andere koppels.

Om winnaar te worden ging het uiteindelijk om het koppel dat de minste rusttijd had verbruikt en dat bleek Tawatha en Jermaine te zijn die slechts 35 minuten van de 50 uur pauze hadden genomen. Daar konden Toon en Maria niet aan tippen waardoor zij tweede werden en naast de €100000,- grepen. Toon en Maria hadden een deel van het bedrag willen besteden aan de zorgboerderij in Someren waar hun minder begaafde zoon Richard een paar dagen per week werkt. Dat is helaas niet gelukt.

Anna van Eijk heeft door het missen van de eerste prijs een spontane crowdfund-actie gestart om de zorgboerderij toch een steuntje in de rug te kunnen geven. ALS je mee wilt doen kun je HIER terecht.