Zoek de tocht op!
Het bestuur van de Kaauw Voetjes mocht zaterdag de kou trotseren en de buurten gaan jureren.
En wauw! Met trots brengen wij onze complimenten over aan de buurtschappen! Super wat er in deze Corona-tijd voor elkaar is gekregen door jullie! Hieronder een verslagje van onze tocht over de buurten en de huizen die er bij ons echt uitsprongen:

Frank van de Hoge Lije Dijk
In deze buurt hing het vol met mutsen; het thema was dan ook: “Carnaval verprutst, maar wij blijven goed gemutst”.
Complimenten voor de originaliteit qua corana-proof-uitvoering! Er zaten twee thee-mutsen klaar, iets verderop stonden de koksmutsen en weer verder stond er een feestmuts in de tuin uitbundig te dansen. Vervolgens van de mutsverkoop door naar de slaapmutsen, de badmutsen en de vergeetmutsen! Ook op je eigen oprit kun je best met je gezin een feestje bouwen!

Offermansstraat
In de Offermansstraat stond het allemaal in het teken van de quiz. Drie nieuwe buurtgenoten mogen het stokje gaan overnemen van de ‘aauw’ in de straat. Het idee achter de quiz is: blijf elkaar ontmoeten, ook in deze tijd, maar wel op 1,5 meter afstand. Dus loop een dezer dagen door de Offermansstraat en stuur je antwoorden voor dinsdag 17.00 uur in naar verrijtjjgm@gmail.com. Een goed idee met een duidelijke missie!

Drievennestraat en om de hoek
Deze buurt was mooi versierd. Overal hingen de kleurrijke vlaggenlijnen te wapperen in de kou.
We volgden Guus en Lisa van Bussel, die een rondje maakte met hun skelter door de straat om ons de vrolijkheid in hun buurt te laten zien! Leuk idee en mooi versierd!

Goeie kant van de kerk
De winnaars van de optocht van vorig jaar hebben het verkiezingsbord gebruikt om alvast kleur te bekennen. Echt heel de buurt was versierd in de kleuren van het nieuwe logo. Complimenten dat hier echt iedereen in de buurt gehoor heeft gegeven aan de oproep om je huis te versieren. Super om door de rood/zwart/zilveren buurt te lopen!

Renkant
Het thema in de Renkant was: “we maken het niet te bont”! Hier kwamen we mondkapjes als versiering tegen op ramen, op sneeuwpoppen en op ballonnen. De familie sneeuwpop was ook erg goed bedacht. En wat fijn om te zien dat de ijsmeesters uit deze buurt, ondanks hun vele werk voor de ijsbaan op het Gildeplein, toch nog wat tijd hebben gevonden om aan carnaval te denken.

De winnaar van de buurtschappen is Frank van de Hoge Lije Dijk geworden met “wij zijn goed gemutst”!
Zij ontvangen uiteraard traditiegetrouw de klomp als 1e prijs.

Naast de buurtwinnaar hebben we ook gelet op de mooist versierde individuele huizen.

Hierin waren drie kanshebbers…
Het huis van Jeffrey Vervuren en Madelon Verrijt; daar was vooral veel en bont versierd.
Het huis van Sophie van der Zanden; Sophie wilde nog wel een jaar extra regeren over het Kaauw Corona Land met de spreuk: “Met de skepter in mijn hand, regeer ik nog maar een jaar over ons Kaauw Corona land!

Maar de huizen van Femke Gorrissen en Geert Sanders en buurman Jan Aben staken er bij ons wel echt bovenuit.
Zij ontvangen de individuele prijs; het smulpakket! Samen delen dan maar ?

Zie ook de foto’s die we ‘onderweg’ maakten.

Bestuur Kaauw Voetjes

Nu je er toch bent…
Zie ook onze nieuwe website met nieuw logo!