Ervan uitgaande dat de weersomstandigheden morgen nog beter zullen zijn dan gisteren bij het opbouwen van de Slaponline Jeu de Boules Arena, gaan we een mooie editie tegemoet. De eerste uitgestelde editie in de historie van dit evenement. De jeu de boules’bak’ – met al voor het 13e jaar hetzelfde zand – ligt dit jaar in een andere richting en de jurywagen en de tenten hebben zich daaraan aangepast. Het ziet er hartstikke knus uit. Zondag nog de pannakooi voor de kinderen plaatsen, de TV ophangen voor de bekerfinale om 6 uur (voor de liefhebbers) en het zand nog ’n keer aanharken en we zijn er helemaal klaar voor om de 32 teams te ontvangen. Dit is hetzelfde aantal als bij het eerste toernooi in 2007, toen nog voor Borneo.

Wij nodigen ook iedereen die niet jeu-de-boult uit om te komen kijken en een kop koffie of ander drankje te nuttigen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Namens slaponline danken wij nu al de vele vrijwilligers die zich weer hiervoor inzetten. Alleen daardoor is slaponline in de lucht te houden. Tot zondag!