“Na succesvolle bezoeken aan eindtoernooien in Portugal (EK 2004), Duitsland (WK 2006), Oostenrijk/Zwitserland (EK 2008) heeft de Oranjeclub uit Lierop wederom tickets bemachtigd voor bezoek van wedstrijden van Oranje aan een eindtoernooi.

Dit keer in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam waar op donderdag 17 juni Nederland het opneemt tegen Oostenrijk. Naast deze wedstrijd zijn er ook toegangskaarten voor de wedstrijd Noord Macedonië – Nederland op maandag 21 juni.

Helaas dit keer geen vol stadion met 56.000 toeschouwers maar “slechts” 16.000 toeschouwers. En daar hopen de mannen en vrouw van de Oranjeclub uit Lierop tussen te zitten. 

Want voordat de bus traditioneel rond de klok van 11.30 uur in Lierop bij Café van Oosterhout vertrekt hebben de leden van de Oranjeclub eerst ’s morgens allemaal een coronatest moeten ondergaan. Alleen een negatieve uitslag van deze test op de wedstrijddag zelf geeft toegang tot het stadion. Ervan uitgaande dat iedereen meekan, zal de eerste omwenteling van de wielen van het taxibusje ervoor zorgen dat er 16 blikjes bier opengaan en er geproost gaat worden op een gezellige en succesvolle dag in Amsterdam. Na bezoek aan het Rembrandtplein en Johan Cruijff Arena zal de taxibus laat na middernacht terugkeren in het rustige Lierop met hopelijk 3 punten op zak…….