Toon van de Hurk stuurde ons namens de Stichting Jeugdwerk Lierop onderstaande oproep…

“Sinds enige tijd kan onze Scouting gebruik maken van het aansluitende bos aan de achterzijde van de blokhut. Door aanwezigheid van heel wilde bramenstruiken (“prikkelstruiken”) is het niet aantrekkelijk voor de Scouting om daar nu een spel in te doen. Wij als Stichting Jeugdwerk Lierop (eigenaar blokhut) zijn aan de slag gegaan om het bos speelklaar te krijgen. Als afscherming van de snelweg hebben we met gaaswerk een veilige afscheiding gemaakt en inmiddels hebben we al veel prikkelstruiken in het bos verwijderd en machinaal los gehaald. Nu moet er nog veel ruimwerk gedaan worden.

Deze klus zouden we graag met een 20-tal mensen in één avond doen. Iedereen mag meehelpen, je hoeft geen ouder of opa of wat dan ook van een lid van de Scouting te zijn. Gewoon meehelpen aan de leefbaarheid van Lierop.

Woensdagavond om 18.30 uur gaan we starten en we zouden het heel fijn vinden als er voldoende hulp is. Als je mee wil doen meld het dan even bij Toon van den Hurk, 06-37330551 om ook nog wat af te stemmen”.