In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie verloor Jagershuis roemloos met 0-4 van Van Zoggel 1. De eerste helft ging het nog goed tegen elkaar op. In het 2e gedeelte nam Van Zoggel 1 afstand met 4 doelpunten.

Het eerste gedeelte van Van Gennip tegen Acfis was duidelijk voor Acfis. Zij hadden al na 22 minuten een 0-4 voorsprong te pakken. Vervolgens kwam Van Gennip binnen 3 minuten nog terug tot 3-4 door doelpunten van Bert van Lieshout, Lars van Grotel en Maarten van den Eijnden.

Hurkmans kon het niet bolwerken tegen Van Otterdijk. Hurkmans miste twee stamspelers en verloor met 3-7. Het doek lijkt gevallen voor Hurkmans. Voor Hurkmans scoorden Mart van den Einden en René Maas. Henri van Lieshout scoorde nog een eigen doelpunt.

Het Zunneke en CuundersGlashelder leverden een prima wedstrijd af. Met veel inzet werd er van beide kanten gespeeld. In de 4e minuut kwam CuundersGlashelder aan de leiding. In de 10e minuut was Harry Maas er als de kippen bij om uit een scrimmage te scoren voor het Zunneke, 1-1. Direct na de 1 minuut stilte ivm dodenherdenking zette CuundersGlashelder een prima aanval op die 1-2 opleverde.