Van Gerrit Sanders kregen we onderstaand bericht…

“Binnenkort start er een bridgecursus. Hieronder lees je er wat meer over. Ook hoe je meer te weten kunt komen over bridge. Meer informatie vind je op de website www.bridgepromotiesomeren.nl.

Wat is bridge?
Bridge is een kaartspel dat je met vier personen speelt. Het maakt daarbij niet uit of je ‘goede’ of ‘slechte’ kaarten hebt want je kunt altijd winnen! Het is een denksport dat je zowel thuis als op een club kunt spelen.
Als lid van een club ontmoet je vele andere bridgers. Het is een sport waarbij je mentale gezondheid voorop staat. Bridge is laagdrempelig en iedereen kan het leren. En wij helpen je daarbij.

Starten? Goede basis, snel gaan spelen!
Als je je aanmeldt bij één van de verenigingen in de gemeente Someren dan kun je starten met een cursus. Als je dat vóór 16 oktober 2022 doet dan kost die cursus (inclusief lesmateriaal en een jaar lidmaatschap bij één van de Somerense bridgeclubs) maar € 70,00. Na 16 oktober 2022 betaal je € 80,00.
Op de bridgeclub waar je gaat beginnen na de cursus is begeleiding aanwezig zodat je een goede start maakt op de club.

Kom eens kijken op een club
Kom vrijblijvend een keer kijken bij één van de bridgeclubs in de gemeente Someren.
– BCSE’06 (Someren-Eind)
– Briso (Someren)
– Helder-Alert de Weijers (Someren)
– KBO (Someren Heide)
– Koliebri (Lierop)

Er wordt meerdere dagen per week gebridged, zowel ’s middags als ’s avonds. Kijk op www.bridgepromotiesomeren.nl voor meer details.

Onlangs heeft Siris video-opnamen gemaakt van een bridgemiddag in de Weijers”.