In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie verloor Topparty zwaar van Van Zoggel 1. De degradatie voor Topparty is goed als zeker een feit na dit verlies. Van Gennip is qua punten nog te achterhalen maar het slechtere doelsaldo van Topparty speelt hun parten. Voor Topparty scoorden Hidde Maas en Marcel Hurkmans. Voor Van Zoggel waren Wesley Maas (3x), Stefan Maas (3x), Tijn van den Tillaar (2x), Lex Klaver en doelman Ruud Smits succesvol, 2-10.
Van Gennip kwam in actie tegen Postel 2 en verloor met 1-4. Door dit verlies zullen ze de promotie- c.q. degradatiewedstijd moeten spelen tegen de nr. 2 van de 1e klasse en dat kan Centersnacks, Jan&Jan, Jagershuis of DeskaMarkt8 zijn. Postel 2 stond binnen 12 minuten met 0-3 voor door doelpunten van Thijs Cortenbach, Rick van den Aker en Nick Kusters. Het duurde tot de 25e minuut voor er weer gescoord werd. Tom Raijmakers passeerde keurig de uitkomende doelman Niels Zwinkels en redde voor Van Gennip de eer, 1-3. Vlak voor tijd maakte Rick van den Aker er nog 1-4 van voor Postel 2. Door deze overwinning kan Postel 2 niet meer achterhaald worden en eindigen ze als 3e in deze competitie.
Kampioen Bankers won met 5-3 van Jagershuis dat zeker niet de mindere was, maar nogal wat kansen liet liggen. Jagershuis is ondanks dit verlies nog in de strijd om de promotie/degradatie wedstrijd tegen plaatsgenoot Van Gennip. Balkunstenaar Sidi Kourouma opende de score voor Bankers in de 2e minuut. Daan Kuijpers zorgde 2 minuten later voor de 1-1 en weer een minuut later kwam Jagershuis op 1-2 door Bas van den Wittenboer. In de 8e minuut stond het weer gelijk door een treffer van Sidi Kourouma. Sohail Rahimi maakte er in de 10e minuut 3-2 van voor Bankers. In de 21e minuut soleerde doelman Niels Bankers op zijn bekende manier van eigen helft naar het doel van de tegenstander en maakte er 4-2 van. Toch kwam Jagershuis weer terug tot 4-3 in de 24e minuut door een doelpunt van Bas van den Wittenboer. In de slotminuut bepaalde Sohail Rahimi de uitslag op 5-3 voor de kampioen.
In de 2e klasse gaf Hurkmans het Zunneke geen schijn van kans en won deze “derby” met 0-7. Ralf Hurkmans, Thijs Bekx (4x) en Willem Hurkmans maakten de doelpunten.
Educontract haalde flink uit tegen Sphinx. In deze wedstrijd was Bart van Brussel met maar liefst 7 doelpunten de uitblinker. Robin van Heugten, Frenk Mennen en een eigen doelpunt van Mark van Brussel bepaalden de uitslag om 10-0.